Yleistä infoa

Yleistä infoa kaikille Kokkolan Taitoluistelijoille 
 
Luistelukoulun aloittaminen: Luistelukouluryhmät aloittavat syyskuussa ja tammikuussa. Muina aikoina ei oteta uusia luistelijoita. Luistelukoulun aloittaminen velvoittaa maksamaan kausimaksun, vaikka lopettaisi kesken kauden.  
 
Pukukoppi 1. on tarkoitettu vain naisille, siispä harjoituksiin lapsiaan tuovat isät menevät lasten kanssa Tatamin pukuhuoneeseen. Pukuhuoneita käyttävät muutkin, kuin taitoluistelijat, ja naiset haluavat vaihtaa vaatteita rauhassa. Huomioikaa siis tämä, niin ei synny kiusallisia tilanteita. 

Kaukalon vaihtoaitio: Hallimiehet eivät katso hyvällä, kun vaihtoaitiossa on vanhempia kengät jalassa. (Tulee hiekkaa ja roskia, joka pilaa luistinterät, jos ei käytetä teräsuojia). Välttäkää siis tarpeetonta oleilua vaihtoaitiossa. Katsomosta voitte seurata harjoituksia ja olette kuitenkin lähellä, jos lapsi tarvitsee apua. Mikäli teidän täytyy käydä vaihtoautiossa, niin laittakaa kenkienne päälle siniset suojapussit. Ihan pienimpien luistelukolulaisten vanhemmat ovat tervetulleet jäälle luistimet jalassa auttamaan lastaan. Kengät jalassa jäälle meno on ehdottomasti kielletty! 
 
Harjoitusten aloitus: Pyrkikää olemaan ajoissa paikalla (koskee kaikkia ryhmiä), maanantaisin luistelukoululaiset pääsevät jäälle 18:10. Ohjaajat vievät luistelijat pukkareiden edestä jään reunalle noin kello 18:05, vanhemmat menevät siinä vaiheessa katsomoon. 
 
Harjoitusten jälkeen: Usein jää tavaraa pukkareihin. Jos ohjaajamme löytävät, niin tavarat laitetaan seuran luistinkaapin yläpuolella olevaan koriin. Elleivät ohjaajat ole ottaneet talteen, niin kadonneita tavaroita voi kysellä laitosmiehiltä, jos siistijä olisi ottanut talteen. 

Kausimaksuista: Joskus seuran jääaikoihin tulee muutoksia tai peruutuksia. Näitä koko ryhmää koskevia peruutuksia ei hyvitetä maksussa eikä niitä voi yleensä tulla korvaamaan muille tunneille, koska ryhmät tulevat liian suuriksi. Ilmoittattehan mahdollisista muutoksista esim. yhteystiedoissa. Kausimaksuja ei palauteta, jos luistelija lopettaa harrastamisen kesken kauden. Myöskään lyhyen sairastamisen, lomamatkojen tai muitten omien menojen vuoksi ei maksuja palauteta. 
Seura ei ole velvollinen korvaamaan seurasta riippumattomien syiden vuoksi peruuntuneita harjoitusaikoja. 


Ilmoitattehan välittömästi seuran sihteeri Kirsi Aallolle siht.kokkola(at)gmail.com, mikäli lapsenne lopettaa luisteluharrastuksen 

Poissaolojen korvaaminen kilparyhmien luistelijoille: 

Jos luistelijalla on perustellusta syystä tilapäisesti este (leirikoulun, koulun tapahtuma tms) oman ryhmä johonkin harjoitukseen osallistumiselle (lomamatkat, sairastuminen tai esim. syntymäpäivät, toinen säännöllinen toinen harrastus eivät ole syy tuntien korvaamiselle!), voi hän tehdä harjoituksen korvaustunnilla

Näistä sovitaan aina valmentajan ja pj:n kanssa yhdessä milloin ja mitä aikoo korvata. Tämä korvaavuus tulee suorittaa 1-2 viikon sisällä poissaolosta! Lupa on kysyttävä aina etukäteen ja mahdollisimman hyvissä ajoin.

  • Oheisten osalta ei ole korvauskäytäntöä. 
  • Luistelukouluissa ei ole korvaustuntikäytäntöä. 


Luistinten teroitus: Huomioikaa, kun ostatte lapselle uudet luistimet, että ne pitää teroittaa. Uudet myydään aina teroittamattomina. Tylsillä luistimilla on vaikea luistella.Seurassamme on kaksi luistinten teroittajaa, yhteystiedot löytyvät nettisivuilta. He teroittavat myös markettien kaunoluistimia. Pikasuutarit ja esim. joissain marketeissa ja urheiluliikkeissä tehtävät teroitukset pilaavat taitoluistimien terät.