Luistelukoulu

 

 

 

LUISTELUKOULU JA

MUODOSTELMAN KEHITYSRYHMÄ

 

 

 

 

Kevätkausi maksu 90€ + jäsenmaksu 20€(perhekohtainen)

Nuoremmat sisarukset 70€

 

 

ILMOITTAUTUMINEN

LUISTELUKOULUUN, POIKIEN TEKNIIKKARYHMÄÄN

LUISTELUKOULUN KEHITYSRYHMÄÄN, 

MUODOSTELMALUISTELUN KEHITYSRYHMÄÄN, 

AIKUISTEN/NUORTEN RYHMÄÄN

JA

SKATE FIT:N

ON NYT AVOINNA:

 

https://kokkolantaitoluistelijat.sporttisaitti.com/ilmoittautuminen/

 

 

 

 

 

 

 


Luistelukoulussa opitaan leikin avulla luistelun perustaitoja. Koulutettujen ohjaajien opastuksella  harjoitellaan viikoittain uusia taitoja hymy huulessa ja pilke silmäkulmassa. 

Luistelukoulussa (LK) on kolme ryhmää: Pisarat luisteluleikkikoulu (pienimmät aloittelijat),  Lumihiutaleet (isommat aloittelijat ja jonkin verran luistelleet) ja Jäätaiturit (jatkavat luistelijat). Pojille oma tekniikkaryhmä Jääkiiturit. Suositusikäraja poikien ryhmään 5v. -> Poikien ryhmän valmennuksesta vastaa Tero Luokkala. Tero on entinen edustus Hermeksen maalivahti sekä miesten muodostelmaluistelujoukkue River Bullsin jäsen. 

Luistelukoulussa ei ole alaikärajaa, eikä tarvitse osata luistella aloittaessa.

Luistelukoulun ohjaajien yhteystiedot löytyvät täältä.

Pienimpien lasten vanhemmat ovat tervetulleita jäälle auttamaan omaa lastaan, luistimet jalassa. Kengät jalassa jäälle ei saa tulla.

Luistelukouluryhmistä on mahdollista siirtyä taitojen kartuttua kehitysryhmä Timantteihin, joka harjoittelee kaksi kertaa viikossa jäällä. Tärkeintä on, että ryhmä on lapselle sopivan haastava, jotta motivaatio säilyy. Kannattaa jutella ohjaajan kanssa.

Luistelukoulun kausimaksu on 90 €/ syys 2022 ja 90 €/kevät 2023. Luiskelukoulun kausimaksun lisäksi peritään seuran jäsenmaksu 20 €/ perhe. Nuoremmat sisarukset 70€. Syksyn ja kevään kausi- ja jäsenmaksut laskutetaan erikseen, kausittain. 

Koulujen loma-aikoina luistelukoulu on tauolla. Joskus voi seurasta riippumattomista syistä tulla harjoitusten peruutuksia. Seura ei ole velvollinen tarjoamaan korvaavaa jäävuoroa. Näistä tiedotetaan aina erikseen sähköpostitse.

HUOM!! Luistelukoululaisilla kypärä on pakollinen! Lapsen (etu)nimi selkeästi kypärän etuosaan.

Suomen Taitoluisteluliitto vaatii nykyään kaikille luistelijoille lisenssin, myös heille, joilla on oma vakuutus. Luisteluseura ilmoittaa luistelijat Suomisporttiin. Kotiin tulee jokaiselle sähköposti-ilmoitus, kun lisenssi on rekisteröity.  
Vahingon sattuessa toimintaohjeet löytyvät www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit/tapaturman-sattuessa.
 

Luistelukoululaisen infopaketti


MUODOSTELMALUISTELUN KEHITYSRYHMÄ

Muodostelmaluistelu on yksi taitoluistelun alalajeista, jossa jäällä luistelee kerrallaan useampi luistelija muodostaen erilaisia kuvioita. Harjoittelu on leikinomaista ja tavoitteena on herättää lapsissa pysyvä innostus taitoluisteluun ja muodostelmaluisteluun. Joukkue esittää eri elementtejä tarkasti samanaikaisesti musiikin tahtiin. 

Muodostelmaluistelijalta edellytetään hyvää perusluistelutaitoa, minkä vuoks on hyvä osata luistelun alkeet.


Muodostelmaluistelun kehitysryhmän kausimaksu on 90 €, syys- ja kevätkausi erikseen. Seuran jäsenmaksu 20 € peritään kausi/perhe.

 

AIKUISTEN JA NUORTEN HARRASTAJARYHMÄ

A&N harrastajaryhmässä luistelua tarjotaan kerran viikossa Best Hall -areenalla. Kurssin pituus vaihtelee Best Hall -areenan kauden mukaan.

Ryhmässä harjoitellaan taitoluistelun perusteita, mm. perusluistelua, kaaria, piruetteja, askeleita ja helpoimpia hyppyjä. Alkutaitoja ei vaadita. Osallistujilla tulee oma taitoluistelun kattava tapaturmavakuutus.
Harrastajaryhmän kausimaksu on 110 euroa. Syksyn ja kevään kausimaksut laskutetaan erikseen. Seuran jäsenmaksu 20 € peritään kausi/perhe. Jotta ryhmä toteutetaan tarvitaan ryhmään minimi 10 osallistujaa.

SKATE FIT

SkateFit on aikuisille (minimi 15v) suunnattu taitoluistelun kuntoilumuoto, jossa keskitytään lihasvoiman kasvattamiseen ja sykkeen kohottamiseen luistimet jalassa. SkateFit-tunneille ovat tervetulleita kaikki luistelemisesta kiinnostuneet. Lajiosaamista ei sen kummemmin vaadita; omat luistimet (myös hokkarit käy) ja utelias mieli riittävät. Kausimaksu 110€ tai 13€/krt. Jotta ryhmä toteutetaan tarvitaan ryhmään minimi 10 osallistujaa.

 

KAIKISSA (PAITSI SKATE FIT) RYHMISSÄ ON ENSIMMÄINEN KOKEILUKERTA ILMAINEN! MIKÄLI HETI ENSIMMÄISEN KERRAN JÄLKEEN ILMENEE ETTEI HARRASTUSTA HALUA JATKAA, TULEE TÄSTÄ ILMOITTAA VÄLITTÖMÄSTI SIHTEERILLE  siht.kokkola@gmail.com
LUISTELIJA TULEE KUITENKIN ILMOITTAA RYHMÄÄN NORMAALISTI ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN KAUTTA, VAIKKA TULISI VAIN KOKEILEMAAN. 

 

Huom! KAIKISSA RYHMISSÄ ON KAUSIMAKSU MAKSETTAVA KOKONAAN, VAIKKA LOPETTAISI KESKEN KAUDEN.

 

 

 

LUISTELUKOULUSSA JA

MUODOSTELMAN KEHITYSRYHMÄSSÄ

ILMAINEN

TAMMIKUU

 

 

 

Kevätkauden maksu 90€ + jäsenmaksu 20€(perhekohtainen)

 

 

ILMOITTATUMINEN LUISTELUKOULUUN,

MUODOSTELMALUISTELUN KEHITYSRYHMÄÄN, 

JA

AIKUISTEN/NUORTEN RYHMÄÄN

ON NYT AVOINNA:

 

https://kokkolantaitoluistelijat.sporttisaitti.com/ilmoittautuminen/