Luistelukoulu

 

 

 

LUISTELUKOULUSSA JA

MUODOSTELMAN KEHITYSRYHMÄSSÄ

ILMAINEN

TAMMIKUU

 

 

 

Kevätkauden maksu 90€ + jäsenmaksu 20€(perhekohtainen)

 

 

ILMOITTATUMINEN LUISTELUKOULUUN,

MUODOSTELMALUISTELUN KEHITYSRYHMÄÄN, 

JA

AIKUISTEN/NUORTEN RYHMÄÄN

ON NYT AVOINNA:

 

https://kokkolantaitoluistelijat.sporttisaitti.com/ilmoittautuminen/

 

 

 

 

 

 

 


Luistelukoulussa opitaan leikin avulla luistelun perustaitoja. Koulutettujen ohjaajien opastuksella  harjoitellaan viikoittain uusia taitoja hymy huulessa ja pilke silmäkulmassa. 

Luistelukoulussa (LK) on kolme ryhmää: Pisarat luisteluleikkikoulu (pienimmät aloittelijat),  Lumihiutaleet (isommat aloittelijat ja jonkin verran luistelleet) ja Jäätaiturit (jatkavat luistelijat). 
Luistelukoulussa ei ole alaikärajaa, eikä tarvitse osata luistella aloittaessa.

Luistelukoulun ohjaajien yhteystiedot löytyvät täältä.

Pienimpien lasten vanhemmat ovat tervetulleita jäälle auttamaan omaa lastaan, luistimet jalassa. Kengät jalassa jäälle ei saa tulla.

Luistelukouluryhmistä on mahdollista siirtyä taitojen kartuttua Taitoluistelukouluun. Ohjaajat seuraavat, milloin lapsi on siihen valmis. Tärkeintä on, että ryhmä on lapselle sopivan haastava, jotta motivaatio säilyy. Kannattaa jutella ohjaajan kanssa.

Luistelukoulun kausimaksu on 120 €/ syys 2021 ja 120 €/kevät 2022. Luiskelukoulun kausimaksun lisäksi peritään seuran jäsenmaksu 20 €/ perhe. Syksyn ja kevään kausi- ja jäsenmaksut laskutetaan erikseen, kausittain. 

Koulujen loma-aikoina luistelukoulu on tauolla. Joskus voi seurasta riippumattomista syistä tulla harjoitusten peruutuksia. Seura ei ole velvollinen tarjoamaan korvaavaa jäävuoroa. Näistä tiedotetaan aina erikseen sähköpostitse.

HUOM!! Luistelukoululaisilla kypärä on pakollinen! Lapsen (etu)nimi selkeästi kypärän etuosaan.

Suomen taitoluisteluliitto vaatii nykyään kaikille luistelijoille lisenssin, myös heille, joilla on oma vakuutus. Luisteluseura ilmoittaa luistelijat Suomisporttiin. Kotiin tulee jokaiselle sähköposti-ilmoitus, kun lisenssi on rekisteröity.  
Vahingon sattuessa toimintaohjeet löytyvät www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit/tapaturman-sattuessa.
 

Luistelukoululaisen infopaketti

TAITOLUISTELUKOULU (TLK)

Taitoluistelukouluun siirrytään luistelukouluryhmistä. Tavoitteena on kehittää jo opittuja perusluistelutaitoja. Ryhmässä vahvistetaan jo opittuja perusluistelutaitoja sekä opetellaan ensimmäisiä hyppyjä ja piruetteja.  Harjoittelu on leikinomaista ja tavoitteena on herättää lapsissa pysyvä innostus taitoluisteluun ja mahdollisesti siirtyä Tintit-kilparyhmään (nuoremmat), Taitajat-sarjan kilpailijaksi (vanhemmat) tai muodostelmaluisteluun. 

Luistelukoulusta siirtyneille suosittelemme aluksi kypärää, muuten se ei ole tässä ryhmässä pakollinen.
Taitoluistelukoulun kausimaksu on 120 €, syys- ja kevätkausi erikseen. Seuran jäsenmaksu 20 € peritään kausi/perhe.


9-15 -VUOTIAIDEN HARRASTELUISTELU

Uutuutena tarjoamme harrasteluistelua​ 9-15 -vuotiaille. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki luisteluharrastuksesta kiinnostuneet 9-15 -vuotiaat. Kerran viikossa Best-Hallissa kokoontuvassa ryhmässä opitaan uutta, ja kehitetään jo olemassa olevia luistelutaitoja kunkin luistelijan oman osaamisen mukaan. Tunneilla harjoitellaan taitoluistelun perusteita, mm. perusluistelua, kaaria, piruetteja, askeleita ja helpoimpia hyppyjä.  Tavoitteena on luistelun ilo ja uuden oppiminen.  

Harrasteryhmän kausimaksu on 110€, syys- ja kevätkausi erikseen. Seuran jäsenmaksu, 20€, peritään kausi/perhe.


MUODOSTELMALUISTELUN KEHITYSRYHMÄ (ICE MINTS)

Muodostelmaluistelu on yksi taitoluistelun alalajeista, jossa jäällä luistelee kerrallaan useampi luistelija muodostaen erilaisia kuvioita. Harjoittelu on leikinomaista ja tavoitteena on herättää lapsissa pysyvä innostus taitoluisteluun ja muodostelmaluisteluun. Joukkue esittää eri elementtejä tarkasti samanaikaisesti musiikin tahtiin. 

Muodostelmaluistelijalta edellytetään hyvää perusluistelutaitoa, minkä vuoksi laji sopii muutamia vuosia luistelua harrastaneille.

Luistelukoulusta siirtyneille suosittelemme aluksi kypärää, muuten se ei ole tässä ryhmässä pakollinen. Icemintseillä on jo enemmän harjoituksia, oheisia, jäätunteja kuin luistelukoululaisilla.
Muodostelmaluistelun kehitysryhmän kausimaksu on 269 €, syys- ja kevätkausi erikseen. Seuran jäsenmaksu 20 € peritään kausi/perhe.

 

AIKUISTEN JA NUORTEN HARRASTAJARYHMÄ

A&N harrastajaryhmässä luistelua tarjotaan kerran viikossa Best Hall -areenalla. Kurssin pituus vaihtelee Best Hall -areenan kauden mukaan.

Ryhmässä harjoitellaan taitoluistelun perusteita, mm. perusluistelua, kaaria, piruetteja, askeleita ja helpoimpia hyppyjä. Alkutaitoja ei vaadita. Osallistujilla tulee oma taitoluistelun kattava tapaturmavakuutus.
Harrastajaryhmän kausimaksu on 110 euroa. Syksyn ja kevään kausimaksut laskutetaan erikseen. Seuran jäsenmaksu 20 € peritään kausi/perhe.

 

KAIKISSA RYHMISSÄ ON ENSIMMÄINEN KOKEILUKERTA ILMAINEN! MIKÄLI HETI ENSIMMÄISEN KERRAN JÄLKEEN ILMENEE ETTEI HARRASTUSTA HALUA JATKAA, TULEE TÄSTÄ ILMOITTAA VÄLITTÖMÄSTI SIHTEERILLE  siht.kokkola@gmail.com
LUISTELIJA TULEE KUITENKIN ILMOITTAA RYHMÄÄN NORMAALISTI ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN KAUTTA, VAIKKA TULISI VAIN KOKEILEMAAN. 

 

Huom! KAIKISSA RYHMISSÄ ON KAUSIMAKSU MAKSETTAVA KOKONAAN, VAIKKA LOPETTAISI KESKEN KAUDEN.