Seura-asut

Kokkolan Taitoluistelijoiden edustus-kilpailuvaatteet kaudelle 2021-22.

Takit ja liivi ovat sovitettavissa leirin yhteydessä ensi tiistaina 3.8 klo 15-18.30 jäähallin ylätasanteella. Ostaminen on vapaaehtoista, mutta ainakin edustustakin hankinta luistelijoille kisoihin olisi toivottavaa. Kokoja löytyy sekä lapsille että aikuisille. Jos tulee kysyttävää seuratakeista, tilauksesta, ota yhteyttä sihteeriin/ seura-asuvastaavaan Kirsi Aaltoon p. 040 5356574

Takki Jiv sport classy J9Q. Kokoja on saatavilla 110cm-150cm ja XS-XL.

Valmentajien päätöksellä yksinluistelijoiden edustustakki on valkoinen. Kyseinen takki tulee olemaan seuran luistelijoiden virallinen edustustakki kilpailuissa ja virallisissa edustuksissa (haastattelut, lehtikuvat jne).

Valmentajat suosittelevat mustaa takkia harjoittelutakiksi. Samassa tilauksessa voi halutessaan siis tilata vaikka molemmat.

• Senttikoon (110-150cm) takki maksaa 65€
  • XS-XL koon takki 70€
  • Takit toimitetaan valmiiksi painettuina (seuran tekstilogo rinnassa sekä selässä, suomen lippu hihassa, painatukset sisältyvät em. hintaan)
  • Takit maksetaan ennen tilausta. Rahastonhoitaja lähettää laskut tilaajille sähköpostilla. Maksamattomia takkeja ei tilata.

Craft Parkatakki. Kokoja saatavilla 122/128, 134/140 jne. ja XS-XXL.

• Värit Navy/tummansininen tai musta.
  • Seuran logo tulee rintaan
  • Senttikoot 100€,
  • XS-XXL 110€

JIV Fortis musta toppaliivi, koot 110-150cm ja XS-XL

• Senttikoot 64€
  • XS-XL 68€
  • Seuran logo tulee rintaan
  • Liivit maksetaan ennen tilausta. Rahastonhoitaja lähettää laskut tilaajille sähköpostilla. Maksamattomia liivejä ei tilata.

Tilaukset pitää tehdä viimeistään perjantaina 6.8.2021! Tilauksen jälkeen rahastonhoitaja lähettää laskun tilaajille. Takit maksetaan viimeistään maanantaina 16.8.2021 ja vain maksetut takit ja liivit tilataan!