Seura ja yhteystiedot

Kokkolan taitoluistelijat on vuonna 2003 perustettu taitoluistelun erikoisseura. Järjestämme luistelukouluja ja harjoituksia sekä vasta-alkajille että edistyneimmille tytöille ja pojille.

Seuran tavoitteena on tarjota mahdollisuus luisteluharrastukseen sekä kilpailu- että harrastepohjalta.

Harjoittelu tapahtuu ryhmissä taitotason mukaan. Kehittyneimpien valmennuksesta vastaavat valmentajat sekä lisäksi joukko luistelunohjaajia.

Vuosiohjelmaamme kuuluvat taitoluistelun Suomeen tuoneen Jackson Hainesin muistoksi pidettävä kutsukilpailu Jackson Haines Memorial Cup syyskaudella sekä loppiaisen 6.1. naamiaisluistelu, joka on avoin tapahtuma kaikille. Järjestämme vuosittain myös kevätnäytöksen. Tämän lisäksi kilparyhmäläiset osallistuvat aluemestaruuskilpailuihin sekä kutsukilpailuihin eripuolella Suomea.

Tervetuloa kehittävän ja liikunnallisen harrastuksen pariin !

Alla olevalla palautelomakkeella voit jättää palautetta, ideoita, kehittämisehdotuksia seuralle. Palautteet käsitellään keskitetysti noin kerran kuukaudessa johtokunnan kokouksissa, jonne ne viedään sellaisenaan. Mikäli haluat, että saat vastauksen palautteeseesi, niin jätä myös nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Palaute

Kilpailukutsut: